Kaikki rakentamisen palvelut luotettavasti ja vaivattomasti

Haaveiletko uudesta laadukkaasta omakotitalosta, pintaremontista tai vaikka uudesta mökkisaunasta, mutta et halua ryhtyä vaativaan rakennusprojektiin?

Voivala Yhtiöt Oy toteuttaa kokemuksella ja aina aikataulussa pysyen sekä remontit että puurakenteiset uudiskohteet aina pienistä pintaremonteista suurempiin ja haastavimpiin huoneistoremontteihin ja talon sekä mökin rakentamiseen.

Täyden palvelun tarjoavana rakennusliikkeenä tilaamme materiaalit puolestasi niin halutessasi, rakennamme ja remontoimme kohteen huolellisesti, ja tietysti siivoamme jälkemme lähtiessämme.

PUURAKENTEISET OMAKOTITALOT

HUVILAT

LAAJENNUKSET

REMONTIT

LISÄERISTYKSET

PARI- JA RIVITALOT

AMMATTILAISILLE

Toteutamme yksilölliset rakennusprojektit avaimet käteen –periaatteella.

Tahdomme tarjota asiakkaillemme monipuolista ja kaiken kattavaa rakennuspalvelua, joka tekee asiakkaan roolista projektin aikana mahdollisimman helpon. Me toimimme asiakkaan edunvalvojana sekä edustamme tilaajaa projektissa rakentamisen asiantuntijoina. Korostunut lojaliteettiperiaate erottavatkin projektinjohtopalvelun perinteisistä pääurakkamuodoista. Meidän tehtävämme on ansaita asiakkaan luottamus, jossa odotukset ylitetään.

Remontit ja korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen palvelut on suunnattu yrityksille, julkiselle sektorille sekä laajoja ja vaativia huoneistoremontteja teettävälle kuluttajalle. Olemme erikoistuneet tekemään laajoja saneerauksia ja kiinteistön muutostöitä suurissakin kohteissa.

Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi projektin suunnitteluvaiheesta aina urakan loppuun asti. Olemme puurakentamisen konsultteja ja erinomainen kumppani projektinvetäjäksi kaikenlaisiin kohteisiin.

Huvilat ja mökit

Olemme rakentaneet puusta mökkejä, huviloita ja loma-asuntoja. Puurakentaminen on tällä hetkellä erittäin suosittua. Ilmastonmuutos, ekologisuus, sisäilman ongelmat ja allergiat. Nämä kaikki vaikuttavat tämän päivän kuluttajan valintoihin, kun ollaan rakentamassa vapaa-ajan asuntoa.

Me tiedämme kaiken puurakentamisesta. Puusta rakennettu mökki hengittää ja kestää hyvän huollon seurauksena vuosikymmeniä. Lue lisää siitä, miten puurakentaminen sopii suomalaiseen maisemaan.

Ideasta todeksi - Rakentamisen prosessi

Hankeidea

Autamme rakennustarpeidesi kartoituksessa veloituksetta. Laadimme yhdessä kanssasi alustavan hankesuunnitelman.

Suunnittelu

Laadimme suunnitelmat yhteistyössä sinun ja suunnittelijan kanssa. Valmistelemme rakennusprojektin toteutusta varten ja täsmennämme kustannus- sekä aikatauluarvion.

Toteutus ja rakennusvaihe

Toteutamme ja johdamme koko rakennusprojektin suunnitelmien mukaisesti. Pidämme yhteyttä sinuun ja kerromme projektin edistymisestä.

Käyttöönotto

Luovutamme valmistuneen kohteen sinulle käyttöönotto-tarkastuksen jälkeen. Perehdytämme sinut rakennuksen käyttöön ja toimitamme huolto-ohjeet.

Takuu

Annamme kaikille töillemme takuun. Haluamme palvella sinua myös muissakin tulevaisuuden rakennusprojekteissasi.